SONOS ONE SL ZVUCNIK 1020HA -novo-bele boje

Original price was: €250.00.Current price is: €165.00.

SONOS ONE SL ZVUCNIK wifi NOVO

SONOS ONE SL ZVUCNIK -moze da bude i wifi zvucnik a stoni je. . tako moze da se uparira u sistem preko wifi a i njihove aplikacije
SONOS ONE SL ZVUCNIK–works with Apple Air Play
SONOS ONE SL ZVUCNIK -works wirh android

-Sjajan zvuk – obogatite se zvukom koji ispunjava prostor pomoću potpuno novog Sonos One SL-a i upravljajte njime pomoću aplikacije Sonos, Apple Airplai 2 i drugih.
– Kompaktan dizajn odgovara gotovo svakom prostoru. Stavite ga na kuhinjsku ploču ili odložite na policu za knjige u kancelariji.
– Otporan je na vlagu, pa ga možete čak staviti i u kupatilo.
-Apple Airplai 2 – emitujte zvuk direktno sa iPhone-a ili iPad-a i zatražite od Siri da pušta Apple Music.
-Stereo zvuk sa dva – Uparite sa Sonosom jedan ili drugi One SL u istoj sobi za stereo razdvajanje i detaljniji zvuk. Koristite par kao pozadinu zadnjeg kućnog bioskopa uz Plaibar, Plaibase ili Beam.
-Izgradite svoj sistem – lako povežite Sonos zvučnike u različitim prostorijama putem Vi-Fi mreže da biste stvorili kućni zvučni sistem koji okuplja svaku sobu i sve zajedno.
-Jednostavan za upotrebu – podešavanje traje nekoliko minuta, a kontrola je jednostavna pomoću aplikacije Sonos i Apple Airplai 2

Dva digitalna pojačala klase D savršeno su podešena da se podudaraju sa upravljačkim programima zvučnika i akustičnom arhitekturom

. Jedan visokotonac stvara oštar i jasan visokofrekventni odziv. Jedan niskotonac osigurava da će istina čuti vernu reprodukciju vokalnih frekvencija srednjeg opsega, kao i duboke, bogate basove. Podesive kontrole basa i visokih tonova omogućavaju vam da prilagodite zvuk pojedinačnoj sobi ili grupi soba.

Dimenzije – V k Š k D 6,36 k 4,69 k 4,69 inča (161,45 k 119,7 k 119,7 mm).

Završna obrada proizvoda Bela sa belom mat mrežicom; crna sa crnom mat rešetkom.

Karakteristike gornje ploče Kapacitivne kontrole na dodir za pojačavanje / smanjivanje jačine zvuka, prethodnu / sledeću numeru, reprodukciju / pauzu.

LED lampica statusa.

Težina 4,08 lbs. (1,85 kg).

Ethernet port Jedan Ethernet port od 10/100 Mbps. Povežite se direktno na ruter da biste upravljali Sonosom ako je ViFi nestabilan. Napajanje Automatsko prebacivanje 100-240 V, univerzalni ulaz naizmenične struje 50-60 Hz. ViFi, ne Bluetooth Povezuje se sa vašom kućnom ViFi mrežom sa bilo kojim ruterom koji podržava 802.11b / g, 2,4 GHz za nesmetano bežično strimovanje. Apple AirPlai 2 Radi sa AirPlai 2 na Apple uređajima iOS 11.4 i novijim.

Kategorije: ,
Pozovite odmah