Bose QC25 QuietComfort-vrhunske slusalice

Originalna cena je bila: €300.00.Trenutna cena je: €65.00.

Bose QC25 QUIET Comfort slusalice -izlozeno bilo u radnji. . .
komplet u radnji su preko 300e
svoj case(hard case), kabal, slusalice, avio adapter-originalno pakovanje
Za IOS i ANDROID

Značajno smanjenje buke za putovanja, posao i bilo gde između Dubok, moćan zvuk za muziku koju volite Lagano krojenje oko uha koje možete nositi ceo dan Ugrađeni mikrofon/daljinski upravljač za muziku i pozive na Apple uređajima

  • dimenzije
  • Headphones: 19.1 cm H x 15.2 cm W x 2.3 cm D (195.6 g)
  • Length of cable: 1.4 m
  • Carrying case: 21 cm H x 14.6 cm W x 5.1 cm D

Bose QuietComfort 25 headphones
Audio cable
Airline adapter
Carrying case
30 dana radne garancije od momenta kupovine

Uključite slušalice – isključite ostatak sveta.

Nove Bose QuietComfort 25 slušalice su konstruisane tako da zvuče bolje, budu udobnije i da ih možete lako poneti sa sobom. Stavite ih na glavu i odjednom se sve menja – Vaša muzika dobija dubinu, snagu i izbalansiran zvuk, kao i takvu tišinu da svaku notu možete čuti jasnije. Čak i putovanja avionom postaju prijatna jer neprijatan huk motora nestaje pa možete uživati u tišini slušajući Vašu omiljenu muziku.

Poboljšani dizajn

QuietComfort 25 su izrađene od kvalitetnih materijala i sa finom završnom obradom. Ovo ih čini laganim za višečasovno nošenje, a slušalice mogu još više da se rotiraju u odnosu na ranije modele za bolje naleganje ili jednostavnije sklapanje kada želite da ih odložite. Traka za glavu je sada postavljena bliže glavi i ispod obložena luksuznom tkaninom za veći komfor.

Manje buke. Više opuštanja.

Bose QuietComfort 25 Vam omogućavaju da se fokusirate na ono što je zaista bitno – Vašu muziku, filmove i ostalu multimediju. One sadrže naprednu elektroniku za eliminisanje buke koja isključuje sve nepoželjne zvuke oko Vas – poput buke iz prometne ulice ili zvuk motora. Ukoliko se AAA baterija za aktivnu NC elektroniku isprazni, možete nastaviti da koristite slušalice i bez nje, a jastučići za uho takođe blokiraju deo spoljašnje buke tako da i dalje možete uživati u dobrom zvuku.

Oživite zvuk

Mnogi od Bose inženjera su takođe i muzičari sa velikom strašću prema muzici. Zbog toga Bose slušalice imaju prirodan zvuk sa izvanrednom jasnoćom, dubokim basom i ritmom koji možete da osetite. QC 25 su opremljene Active EQ i TriPort® tehnologijama koji donose audio performanse tako primamljive da ćete poželeti da slušate muziku satima, a udobnost ovih slušalica Vam to i omogućava.

Obzirom da se ovakve slušalice najčešće koriste sa prenosivim uređajima poput mobilnih telefona, QuietComfort 25 dolaze sa kablom koji sadrži in-line mikrofon i kontrole pa možete obavljati pozive i bez skidanja slušalica. Ove kontrole su kompatibilne sa većinom savremenih mobilnih telefona.

Kategorija:
Pozovite odmah