NA PRAVOM STE MESTU – VELIKI IZBOR LAPTOPOVA

O NAMA

Preko 10 godina postojimo zbog vas. Više od decenije vas snabdevamo novim i polovnim laptopovima. Povoljne cene i vrhunska opremljenost našeg lokala vam garantuje da ćete kod nas pronaći laptop koji vam je potreban.

Od prvog dana, nismo promelili lokaciju naše radnje, kao ni kvalitet naše robe. Naša stamenost, bez obzira na sve, je naša garancija, da ćete iz naše radnje izaći zadovoljni. Tu smo da saslušamo vaše potrebe i ponudimo vam laptop koji će ispuniti sva vaša očekivanja.

01

PRODAJA POLOVNIH LAPTOPOVA

Nudimo vam veliki izbor polovnih laptopova. Svi naši polovni laptopovi su provereni i servisirani od strane našeg stručnog tima. Toliko smo sigurni u kvalitet i ispravnost naših polovnih laptopova, da vam prilikom kupovine nudimo garanciju u roku od 30 dana. To je sasvim dovoljno vremena da se i vi lično uverite u njihov rad. Ukoliko ste u potrazi za laptopom kvalitetne konfiguracije, a povoljnije cene. Onda ste na pravom mestu. Pogledajte našu ponudu.

02

PRODAJA NOVIH LAPTOPOVA

Kod nas vas čeka veliki izbor novih laptopova. Ukoliko ste u potrazi za gaming laptopom ili pak nekim koji vam je potreban za malo skromnije ranje, poput slanja email-a, na pravom ste mestu. Naša ponuda novih laptopova je širokog spektra. Zato je tako lako da kod nas pronađete laptop koji će savršeno odgovarati vašim potrebama. Tu smo i stojimo vam na raspolaganju da odaberete laptop koji će vas služiti jako dugo. Posetite nas ili pogledajte našu ponudu novih laptopova još danas.

03

SERVIS KOMPJUTERA

Već više od 10 godina bavimo se i servisiranjem vaših računara. Godine iskusta i konstantna edukacija nas je dovela do toga da smo spremni da uspešno savladamo svaki izazov kada je servisiranje računara u pitanju. Možemo vam ponuditi servisiranje laptopova, ali i servisiranje desktop računara. Zato ako se vaš kompjuter nađe u problemu, slobodno nam se obratite. Tu smo da rešimo problem za vas.

POGLEDAJTE NAŠU PONUDU I PRONAĐITE SAVRŠEN RAČUNAR ZA SEBE!

Pogledajte našu ponudu i uverite se zašto od nas niko nije izašao praznih ruku!

LAPTOPOVI KOMPLETNA PONUDA